Fortsatt god påske!

Selve påsken startet egentlig ikke før påskedag, så vi holder på litt til.

Det ble oppstart på rødt nivå.
Tirsdag var første dag etter ferien og vi hadde åpent for barna fra kl 10-16. Vi voksne møtte kl 8 og fikk ryddet litt i stand og organisert en hverdag med delte kohorter. Planene var nesten klare før ferien, for dette kom ikke som noen overraskelse.
Nå er åpningstiden 8-16 og kohortene blir levert og hentet ute, ved hver sin inngang. Vi er veldig heldige med god plass og fleksible løsninger inne. Denne gangen regjerer de største barna i ungdomssalen og den lange gangen. (Der er det flott å sende papirfly som Stine bretter.) De største barna har vanlig utetid, etter lunsj.

Kohorten med de minste barna bruker avdelingen og tilbringer formiddagen ute, før de går inn til lunsj. 

Felles samlinger utgår jo nå, men vi fikk vært sammen i kirkerommet i dag, på god avstand. Vi fikk sett oppstandelsen i veggmaleriet og sunget "Oppstått er Jesus" og hørt om Emmausvandrerne som møtte Jesus uten å kjenne ham igjen med det samme. 

 Lille kohort nærmest bildet.

 Store kohort nærmest orgelet.

 

Snøen forsvant heldigvis i løpet av ferien, så nå har vi åpent lekeskur og barna kan sykle og kjøre store lastebiler! Været er også ganske godt, vi har fått sommertid og etterhvert er vi nok enda mer ute, også etter fruktmåltidet.

Det er ganske fint med vår 😊