ENDELIG!

Et pust av normalitet!

Det er ikke til å stikke under stol, at hverdagen fremdeles er litt annerledes enn før. 
Vi vasker mye hender, vi får ikke vært nær alle barna vi vil og vi har blitt sabla gode på utelek!

Onsdag skulle vi hatt vår tradisjonelle "Lunsj på slottet", vår 17.mai-markering med sang for Åpent Hus og langbord med hvite duker, kandelabere og bordkort.

Etter noen korte samlingsstunder ute på sandkassekanten, med varierende øvingsforhold, bestemte vi oss for, at vi i alle fall kunne synge for foreldre ved henting torsdag kl 15:15. Det skulle bli en kort og enkel markering av nasjonaldagen - og et bevis på at vi fremdeles kan levere.

Vi hadde også 17.mai-leker med barna på formiddagen. Kohortene hadde forskjellige stafetter: potetløp med trekule, bøtte-stylteløp, rockering-hopp og den tradisjonelle "ertepose-i-lasteplan-kastingen" 🤪

Til lunsj ble det servert is, boller og saft på småkartong og barna hadde pyntet med maiblomster og flagg de hadde tegnet, klippet og limt selv. Vi fikk skikkelig følelsen av fest!

Når så foreldre, besteforeldre og søsken møter opp, i egne små-kohorter, på trygg avstand fra hverandre på gangveien utenfor gjerdet vårt, 40 stk! - da skal det godt gjøres, ikke å bli rørt til tårer! 

Det er en takknemlig gjeng ansatte som kjenner på varme, glede og omsorg ved dette etterlengtede gjensynet. Vi har savnet dere!

#altblirbra🌈

Videoen inneholder både glimt fra torsdag, og noe fra ukene vi har vært i gang.

Gratulerer med dagen på søndag!🇳🇴