Tips for unge familier i etableringsfasen

Det er veldig lett å gjøre feil når man er ny på boligmarkedet og vil inn og etablere seg med familie. Særlig i Bærum er det trangt om plassen og langt mellom tomtene det innvilges byggetillatelser til.

Gråtrostparet her var nok på omvisning en lørdag og fant ut at akkurat dette, av alle våre lønnetrær, var stedet å bygge rede og starte en ny familie. Sitt første sjokk fikk de nok søndag morgen, da kirkeklokkene satte i gang. Den neste - og nok større - overraskelsen fikk de mandag morgen, da 18 barn kom ut og inntok lekeplassen sin - og klatretreet. Det ble konstatert egg i reiret og nå er det lekeforbudssone i 15 meters omkrets. All bil-og sykkeltrafikk omdirigeres og sykebillek henvises til bak huske og klatrepyramide. Det viser seg at barna våre er mye mer hensynsfulle enn enkelte Bærumsbilister i morgenrushet... (http://www.budstikka.no/Over_30_tatt_p__to_timer_Politiet__Folk_gr_ter_og_kjefter_p__oss-5-55-74744.html)

Med rugetid på 13-14 dager og barne-og pubertetstid på 12-15 dager, håper vi på normal trafikk innen midten av juni...
I mellomtiden synger vi Lina Sandells "Ingen er så trygg i fare", med stor vekt på "fuglen ei i skjul bak løvet", i håp om at gråtrostparet finner seg en mer skjermet plassering neste sesong.